Zmarta.fi Tinkii Tarjoukset Ja Löytää Halvimman Lainan! | Zmarta.fi!

zmarta.fiZmarta.fi: tiedot:
Ikärajat: 20-75 vuotta.
Lainasumma: 1.000-60.000€.
Laina-aika: 1-15 vuotta.
Zmarta.fi: kilpailutus on ainoa tie halpaan lainaan!
Zmarta.fi: Yhdistä lainat ja säästät heti!
Hakeminen, päätös ja lainatarjoukset ilmaiseksi.
Vain hakemalla näet korkosi.

Zmarta.fi


1. ZMARTA.FI: SAISINKO MINÄKIN PALVELUN AVULLA EDULLISEMMAN LAINAN?

Kyllä! Kun olet 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot, kunnossa olevat luottotiedot, pankkitunnukset, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite.

Jos näin on, voit hakea Zmarta.fi -pankeilta lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Tiesitkö, miksi yhteishakija voi halventaa lainan, katso laina rinnakkaishakijan kanssa.

Zmarta yhteistyöpankit myöntävät lainaa 1.000-60.000€ aina ilman vakuuksia ja takaajia 1-15 vuoden maksuajoilla.

Saat lainan nopeasti tilille useimmiten jo lainan hakupäivänä.

Katso kaikki 20v lainat: pikavippi 20v.

Tiesitkö, että laina eläkeläiselle on saatavissa jopa ilman ikärajaa?


2. KUINKA PALJON VOIN HAKEA LAINAA ZMARTAN KAUTTA?
Ne, joilla on Zmarta kokemuksia tietävät, että Zmarta yhteistyökumppanit myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia 1.000-60.000 euroa.

Zmarta.fi toimintatapaan kuuluu kilpailuttaa kulutusluotto, siis sinun lainahakemuksesi, yli 25 pankilla ja rahoituslaitoksella.

Voit olla varma, että sinulle myönnetty laina on sen hetken edullisinta lainaa!

Huomaa, että Zmartan välittämät lainat ovat tämän sivuston edullisimpia 10.000-60.000 euron lainoja!

Saat lainaa heti tilille kun hakemasi lainasumma on pieni ja suuremmat lainat parissa pankkipäivässä.


3. ZMARTA KOKEMUKSIA: VOINKO HAKEA ZMARTA.FI LAINAN, VAIKKA VASTA SUUNNITTELEN HANKINTAA?

Kyllä! Voit todellakin hakea lainan valmiiksi suunnittelemaasi hankintaa varten, koska lainan hakeminen, eikä saamasi lainatarjoukset maksa mitään, eivätkä sido vielä mihinkään.

Jos löydät ostokohteen, hyväksyt valitsemasi lainatarjouksen ja rahat maksetaan tilillesi nopeasti. Jos et löydä ostokohdetta, jätät kaikki saamasi lainatarjoukset hyväksymättä ja ne raukeavat itsestään.


3.B. ONKO MINUN PAKKO HYVÄKSYÄ JOKU TULLEISTA LAINATARJOUKSISTA?
Zmarta -palvelun yhteistyökumppanit lähettävät sinulle lainatarjoukset ilmaiseksi ja sitoumuksetta.

Jos et halua, sinun ei tarvitse hyväksyä yhtään tajousta. Silloin ne raukeavat itsestään, eikä niille tarvitse tehdä mitään.


4. ONKO ZMARTALLA HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA?
Kyllä! Zmartan tahtotila on, että lainatarpeeseesi löytyy paras ja edullisin ratkaisu!

Siksi lainanhakijan käytössä on Zmartan lainaneuvojan palvelut, joista ei veloiteta mitään! Lainaneuvoja neuvoo yksityiskohdissa ja tuntee pankkien ja rahoituslaitosten tilanteet juuri nyt, joten käytä ihmeessä tätä palvelua, et voi kuin voittaa!


5. MITEN VOIN SAADA KILPAILUTETTUA LAINAHAKEMUKSENI?
Se olisikin vaikeata ilman Zmartaa! Mutta Zmartan koko liikeidea keskittyy lainahakemuksien kilpailuttamiseen.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen Zmartan sivustolla, Zmartan ammattilaiset kilpailuttavat sen kilpailukykyisimmillä pankeilla automaattisesti ja ilmaiseksi.

Pankit lähettävät lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Näistä pääset valitsemaan edullisimman. Huomaa, että lainan hakeminen, eikä hyväksytty lainapäätös maksa mitään, eivätkä sido sinua vielä mihinkään. Vasta hyväksymäsi lainatarjous sitoo sinua!


6. KUINKA PALJON SAAN LAINA-AIKAA ZMARTALTA?
Maksuajat ovat lainasummille 500-29.999€ 1-12 vuotta ja lainasummille 30.000-60.000€ 1-15 vuotta.


7. VOINKO YHDISTÄÄ PIKAVIPIT, LUOTTOKORTTIVELAT, OSAMAKSUSOPIMUKSET JA TILILUOTOT YHDEKSI HALVEMMAKSI LAINAKSI?
Kyllä, varma järjestelylaina on yksi Zmartan suosituimmista palveluista ja lisäksi maksuton. Yhdistä lainasi ja voit säästää joka kuukausi. Voit muuttaa jo yhdenkin lainan halvemmaksi.

Yhdistelylaina pienillä tuloilla: katso miten nolla-tuloilla voi saada lainan!


8. VAATIIKO KILPAILUTUS MINULTA JOTAIN ERIKOISTA?
Ei todellakaan! Lainanhakijana täytät vain yhden nopean lainahakemuksen Zmartan nettisivuilla, se riittää! Tämän jälkeen Zmarta hoitaa ammattilaistensa avulla lainahakemuksesi kilpailutuksen ja saat lainatarjoukset nopeasti sähköpostiisi!


9. MISSÄ VOIN KOKEILLA ITSELLENI SOPIVIA KUUKAUSIERIÄ?
Tämä on tärkeä kysymys! Sinun kannattaa kokeilla viereisellä Zmartan lainalaskurilla eri lainasummia ja laina-aikoja löytääksesi itsellesi sopivan kuukausierän. Klikkaa kuvaa!

Huomaa, että sekä laskurin tiedot ovat suuntaa-antavia, mutta lainasuunnitteluun riittävän tarkkoja. Lopullisen ja tarkan kuukausieräsi saat lainatarjouksesta ja lainasopimuksesta.
10. MISTÄ VOIN NYT HAKEA LAINAN ITSELLENI?
Sinun tulee aina hakea lainaa Zmartan välityksellä yhtiön verkkosivuilla olevaa lainanhakulomaketta käyttäen!

Saat lainapäätöksen heti!


11. MILTÄ PANKEILTA SAAN LAINATARJOUKSET?
Zmarta toimittaa hakemuksesi heti 25 pankille, jotka lähettävät tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Joukossa Nordea ja Santander.


12. KUINKA NOPEASTI SAAN RAHAT TILILLE?
Huomaa, että kilpailutus vie hieman aikaa, ei kuitenkaan olennaisesti kauempaa! Zmartalta saat lainapäätöksen tavallisesti heti ja lainarahat tilillesi nopeasti.


13. TARJOAVATKO ZMARTAN YHTEISTYÖKUMPPANIT LAINOJEN YHDISTÄMISPALVELUA?
Kyllä! Lainojen yhdistäminen on osa palvelua, jolla Zmarta pyrkii tarjoamaan asiakkailleen edullista lainaa. Voit yhdistää kaikki osamaksusopimuksesi, kalliit pienlainasi, pikavippisi ja luottokorttivelkasi yhdeksi edullisemmaksi Zmartan kautta haetuksi lainaksi. Säästät sekä kuukausimenoissasi että hermojasi!


14. MITEN HYÖDYN RINNAKKAISHAKIJASTA?
Rinnakkaishakijasta (yhteishakijasta) tuleva suurin hyöty on se, että hän parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi ja mahdollisuuttasi pienempään korkoon. Rinnakkaishakija voi olla kuka tahansa ja häneltä vaaditaan samat lainansaantikriteerit kuin varsinaiselta hakijaltakin.


15. ENKÖ SAISI EDULLISTA LAINA PYYTÄMÄLLÄ TARJOUKSIA ERI PANKEILTA?
Epäilemme suuresti! Ai miksi? Koska Zmarta on yksi suurimmista lainanvälittäjistä ja sen ammattilaiset ottavat suuren määrän tarjouksia joka päivä.

Tämä merkitsee yksinkertaisesti sitä, että he saavat asiakkailleen lainaa edullisemmin. Ja miksi hakisit itse tarjouksia ja näkisit vaivan joka ei tuo hyötyä, kun saat paremman palvelun ilmaiseksi Zmartalta?


16. MIKSI ZMARTAN KAUTTA HAETTU LAINA VOI OLLA EDULLISEMPI?
Zmartan yhteistyökumppanit, siis ne joilla Zmarta sinunkin lainahakemuksesi kilpailuttaa, ovat erittäin kilpailukykyisiä pankkeja ja rahoituslaitoksia ja kun Zmarta laittaa nämä kilpailemaan keskenään, saat varmasti edullista lainaa!


17. JOUDUNKO MAKSAMAAN KILPAILUTUKSESTA JOTAIN YLÄMÄÄRÄISTÄ?
Lyhyesti: et joudu! Zmarta saa palkkionsa aina siltä pankilta tai rahoituslaitokselta, jonka valitset, oli se mikä tarjouksista tahansa. Lainanhakija ainoastaan hyötyy edullisen lainan muodossa.


18. VOINKO TURVALLISESTI KÄYTTÄÄ ZMARTAN SIVUSTOA?
Ehdottomasti! Zmarta käyttää lainanhakijan ja sivustonsa välisen tietoliikenteen suojaamiseen samaa SSL-suojausta kuin isot pankitkin, joten kaikki tieto on turvassa!


19. KUKA OMISTAA ZMARTA LAINAPALVELUN?
Zmarta tavaramerkin omistaa Zmarta Group, joka on myöntänyt kuluttajille edullisia, kilpailutettuja lainoja jo vuodesta 1999.

Zmarta Group työllistää yli 230 työntekijää ja toimii neljässä eri maassa: Saksassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Zmarta Groupin omistaja on suuri saksalainen mediakonserni Bauer Media Group, jonka tunnetuimmat merkit Suomessa ovat lainabrändi Freedom Rahoitus, radiomerkit Nova, Iskelmä ja Radio City sekä TV-merkit TV 5 ja TV 6.


20. ZMARTA ASIAKASPALVELU YHTEYSTIEDOT:

Aukioloajat: ma-ke klo 08:00 – 20:00, to-pe 08:00-18:00.
Puhelin: Puh.: (09) 4241 4444, ma-ke klo 08:00 – 18:00 (pvm/mpm), to-pe 08:00-18:00 (pvm/mpm.
Sähköposti: info@zmarta.fi
Netti: Zmarta.fi
Posti: Zmarta Suomi, Kaivokatu 8, 00100 Helsinki.

Zmarta.fi


ZMARTAN KYSYMYS: HALUATKO NYKYISEN LAINAMÄÄRÄSI HALVEMMALLA?

Tiesitkö, että luottotilien, luottokorttivelkojen, osamaksusopimusten ja monien kulutusluottojen korot voivat olla kymmeniä, satoja tai jopa tuhansia prosentteja vuodessa?

Haluaisitko saman lainamäärän halvemmalla?


1. MIKSI ZMARTA YHDISTELYLAINA ON LÄHES VARMASTI HALVEMPI KUIN NYKYISET LAINASI!

Vastaus on yksinkertaisesti se, että yhdistelylaina on voimakkaasti kilpailutettu laina. Zmarta on erikoistunut lainahakemusten kilpailuttamiseen ja kilpailuttaa hakemuksesi jopa yli 25 tunnetulla pankilla ja voit itse valita sähköpostiisi tulleista lainatarjouksista parhaimman. Voit myös hylätä kaikki ilman sitoumuksia ja ilmaiseksi, jolloin ne raukeavat itsestään.

Huomaa se tosiseikka, että lainatarjoukset on tehty itse antamiesi taloustietojen perusteella ja valitsemallasi laina-ajalla (jopa 15 vuotta).

Voit hyvillä taloustiedoilla saada lainaa jopa 4% korolla ilman vakuuksia ja takaajia. Vertaappa tätä nykyisten lainojesi korkoihin!


2. VOIT MUUTTAA JO YHDEN LAINAN HALVEMMAKSI.

Älä enää suostu maksamaan ylihintaisesta lainasta kiskurikorkoa! Hae yhdistelylaina ja maksa sillä pois tuo laina. Näin säästät rahaa heti ja joka kuukausi laina-ajan loppuun asti. Huomaa, että yhdistelylaina on ilmainen hakea, eikä saamasi tarjous ole vielä sitova.


3. ÄLÄ MAKSA MONEN LAINAN KULUJA – SEHÄN ON AIVAN TURHAA!

Jokainen laina veloittaa kuluja muodossa tai toisessa. Kun sinulla on monta lainaa, maksat yksinkertaisesti kuluja monta kertaa. Vaihda Zmarta yhdistelylainaan, se on paitsi koroltaan halvempi, myös kuluiltaan halvempi, koska maksat vain yhdet kulut.


4. YHDISTELYLAINAN HOITAMINEN ON HELPPOA, HALVEMPAA JA SÄÄSTÄÄ HERMOJA.

Monen lainan hoitaminen on työlästä, eräpäiviä tulee vastaan koko ajan. Yhdistelylaina tarjoaa tähän avun: sillä on vain yksi eräpäivä.


5. PANKIT EIVÄT PIDÄ SIITÄ, ETTÄ SINULLA ON MONTA PIKKULAINAA.

Monen pikkulainan hoitaminen antaa kuvan sekavasta ja suunnittelemattomasta taloudenpidosta. Yhdistä kaikki lainat yhdeksi ja autat itseäsi tulevissa lainaneuvotteluissa.


6. RAHOITA UUDET HANKINTASI OTTAMALLA SAMALLA SUUREMPI YHDISTELYLAINA.

Lainanmyöntäjää ei kiinnosta mihin lainarahat käytät. Sitä kiinnostaa vain se, että maksat erät sovitusti. Kun haet uuden yhdistelylainan, ota samalla summa joka kattaa myös nykyiset rahoitustarpeesi.


7. HAE YHDISTELYLAINA JA KILPAILUTAT SAMALLA LAINASI TEHOKKAASTI!

Yksikään tililuotto, osamaksusopimus tai luottokorttivelka ei kilpailuta lainahakemustasi. Siksi lainasi on kallis. Vain kilpailutettu laina on edullinen. Zmarta kilpailuttaa lainahakemuksesi automaattisesti ja ilmaiseksi useilla johtavilla pankeilla (25) ja siksi saat lainasi edullisimmin.

Lue lisää aiheesta ”halpaa lainaa”: Halpaa Lainaa.

Zmarta.fi


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Summary
Zmarta.fi Tinkii Tarjoukset Ja Löytää Halvimman Lainan! | Zmarta.fi!
Article Name
Zmarta.fi Tinkii Tarjoukset Ja Löytää Halvimman Lainan! | Zmarta.fi!
Description
Tiesitkö, että Zmarta.fi myöntää lainan aina tehokkaasti kilpailutetulla korolla? Hae nyt Zmarta.fi lainasi vastuullisesti! Hae heti...!
Author
Publisher Name
KingRahoitus.fi
Publisher Logo