Risicum Kuluton Ja Koroton Laina 10-300€ Ensilainaajalle | Risicum!

RisicumRisicum:
Ikäraja: 20 v.
Lainasumma: 50-5 000 €.
Laina-aika: 3-52 kk.
Lainalaskuri: nopea.
Risicum.fi kuluton ja koroton laina 10-300€!
Instantorilla saat lainapäätöksen heti!
Mainio, siksi niin suosittu!
Hae Risicum kuluton ja koroton laina

Voisinko minäkin hakea Risicum kuluton ja koroton lainaa heti tilille?


Kyllä vain! Jos olet 20-75 vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa, verkkopankkitunnukset, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite ja annat selvityksen tuloistasi, voit hakea Risicumilta ilmaista ensilainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia 10-300€!

Kuinka nopeasti Risicum kuluton ja koroton laina pystyy maksamaan rahat tililleni?
Heti! Kun käytät tulotietojesi ilmoittamiseen ilmaista Instantor palvelua saat rahat heti tilillesi. Pankkitilisi täytyy silloin olla jossain näistä pankeista: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki, S-pankki tai Paikallisosuuspankit.

Risicum ottaa lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Rahat maksetaan tilille ma-pe kl 7-22 ja la-su 9-22. Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit nostaa rahaa milloin vaan netistä tai tekstarilla!

Mistä voin hakea Risicum lainan itselleni?
Risicum kuluton ja koroton ensilaina haetaan aina yhtiön verkkosivustolla olevalla lainanhakulomakkeella, joka on nopea ja helppo täyttää. Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi palvelun aukioloaikoina heti.


Kyllä! Voit hakea Risicunm joustolainaa 24h vuorokaudessa, sillä Risicumin verkkopalvelu on aina auki. Luottopäätöksiä tehdään palvelun aukioloaikoina ma-pe 7-22 ja la-su 9-21 hakemusten saapumisjärjestyksessä!

Kuinka paljon voin hakea Risicum Joustoluottoa?
Risicum Joustoluotto myönnetään luottorajalla 2.050-5.000€. Risicum nosto on mahdollista tehdä milloin vaan ja niin useasti kuin haluat. Huomaa, että lainan hakeminen, eikä hyväksytty lainapäätös maksa mitään. Vasta nostamasi laina maksaa.

Missä voin kokeilla minulle sopivia kuukausieriä?
Risicum.fiTarjoamme sinulle hyvän keinon: voit klikata ylläolevaa kuvaa ja saat käyttöösi Lainalaskurin, jolla sopiva erä löytyy nopeasti. Huomaa, että kuukausierä sisältää kaikki maksettaviksesi tulevat erät, sen päälle ei tule enää mitään!

Voinko nostaa lainaa tekstiviestillä pankkitililleni joustoluotoltani?
Kyllä! Ne, joilla on Risicum kokemuksia tietävät, että voit siirtää rahaa omalle pankkitilillesi kätevästi tekstiviestin avulla. Lainahakemuksesi yhteydessä luot oman nelinumeroisen PIN-koodin. Opettele PIN-koodi ulkoa, äläkä saata sitä ulkopuolisten tietoon.

Puhelinumerollasi ja PIN-koodilla nostat rahaa lähettämällä viestin: NOSTA SUMMA PINKOODI numeroon 16450. Tekstiviestin hinta on normaali oman operaattorisi perimä maksu. Viesti tulee lähettää samasta puhelinnumerosta, jonka annoit hakemuksen yhteydessä.

Onko maksuvapaa kuukausi mahdollinen?
Kyllä! Käänny asiassa asiakaspalvelun puoleen.

Mitä kuluton ja koroton ensilaina tarkoittaa?
Se tarkoittaa täysin ilmaista lainaa ensilainaajalle. Maksat takaisin vain saamasi rahat ilman korkoa ja kuluja.

Miksi Joustolaina on hyvä vararahasto?
Joustolaina toimii hyvin vararahastona siksi, että lainahakemus eikä hyväksytty lainapäätös maksa mitään. Vasta nostamasi luotto maksaa! Voit siis pitää Joustolainaa vararahastona vaikka kuin kauan – ilmaiseksi! Kun tarvitset yllättäen rahaa, vaikka keskiyöllä, voit nostaa sitä tilillesi joko netistä tai kännykällä!

Miksi pavelu vaatii Instantor- palkkatiedot tai palkkakuitin?
Palvelu noudattaa Suomen Lakia, joka edellyttää lainanmyöntäjältä hyvää lainanmyöntämistapaa eli varmistamaan, että lainanhakijan takaisinmaksukyky on riittävä. Helpoiten selviät tästä käyttämällä turvallista (ja ilmaista) Instantor työkalua, joka on yleisesti käytössä.

Paljonko saan Risicum Joustolainalleni maksuaikaa?
Lainasummastasi riippuen saat maksuaikaa 3-52 kuukauteen. Voit aina maksaa sovittua enemmän tai vaikka koko loppulainan kerralla pois sovittua aikaisemmin!

Paljonko maksan kustannuksia Risicum Joustolainasta?
Lyhennät kuukausittain vähintään 10 % avoimesta velkasaldosta, kuitenkin vähintään 50 € ja maksimisaan 300€. Jokaisen noston palkkio on 12,5 % noston määrästä. Voit halutessasi tutustua näihin eriin Risicumin verkkosivuilla. Huomaa, että sekä Lainalaskurin, että tämän sivun alaosan kuukausierät (minilyhennysperiaate) sisältävät kaikki maksettaviksesi tulevat erät. Niiden päälle ei tule enää mitään!

Miten maksan lainan takaisin?
Palvelu lähettää lainastasi laskun kerran kuukaudessa. Voit maksaa laskussa näkyvän lyhennyksen tai halutessasi sitä suuremman summan. Jos haluat maksaa lainan kokonaisuudessaan pois, ota yhteyttä Asiakaspalveluun. Maksettava erä on kuitenkin aina vähintään laskusta ilmenevän lyhennyksen suuruinen summa. Eräpäiväksi voit valita kuukauden 15. tai viimeisen päivän. Laskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana.

Voinko maksaa sovittua enemmän tai vaikka koko lainan pois sovittua aikaisemmin?
Kyllä! Voit aina lyhentää lainaasi sovittua enemmän tai vaikka maksaa koko loppulainan pois. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluun asina hoitamiseksi.

Mitä muita ehtoja Risicum.fi lainan hakemiseen liittyy?
Risicum on laatinut tekstin sovellettavista lainaehdoista verkkosivuilleen. Löydät sen kohdasta ”Lainaehdot”. Mikäli sinulle jää kysyttävää, voit kääntyä Asiakaspalvelun puoleen (tiedot alla).

Jos en tarvitsekkaan lainaa, voinko peruuttaa sen?
Kyllä! Jos haluat tehdä näin, sinulla on 14 vrk aikaa peruuttaa koko laina. Ole tässä tapauksessa yhteydessä Asiakaspalveluun.

Onko minun tietoturvallista asioida palvelun verkkosivustolla?
Kyllä! Asiakkaan tietoturva on ykkösasia! Palvelu suojaa asiakkaan ja Risicumin sivuston välisen tietoliikenteen SSL-suojauksella, joka on sama menetelmä, jota pankitkin käyttävät.

Yhteenveto. Saat Risicum.fi lainanhakijana kaikki nämä edut:

 • voit hakea lainaa 50-5.000€ ilman vakuuksia ja takaajia.
 • lainan hakeminen on ilmaista eikä sido vielä mihinkään.
 • kun käytät Instantor-palvelua tulojesi ilmoittamiseen, saat rahat heti tilillesi.
 • voit nostaa 24 hrs vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.
 • voit nostaa myös tekstiviestillä.
 • laina myönnetään 2.050-5.000€ luottorajalla.
 • voit hakea maksuvapaan kuukauden.
 • saat maksuaikaa 3-52 kuukautta.
 • saat kuluttomat nostot ensimmäisen laskutuskauden ajan.
 • voit aina lyhentää sovittua enemmän ilman lisäkuluja.
 • voit milloin vaan maksaa vaikka koko lainan pois ilman lisäkuluja.
 • voit peruuttaa lainan 14 vrk kuluessa ilman lisäkuluja.

Kuka omistaa Risicum lainan?
Risicumin omistaja on DFC Nordic Oy (ks. yhteystiedot alla) . DFC Nordic Oy työllistää noin 40 henkilöä Turussa ja Helsingissä. DFC Nordic Oy on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista ja ruotsalaista. DFC Nordic Oy -konserni on osa Dollar Financial Groupia, joka toimii USA:n lisäksi kahdeksassa maassa ja jolla on n. 5 000 työntekijää 1 236 toimipisteessä. DFC Nordic Oy innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa.

Risicum Asiakaspalvelu yhteystiedot:

Aukioloaika: ma-pe 7-22 ja la-su 9-21.
Puhelin: 0200 90900 (pvm/mpm).
Sähköposti: asiakaspalvelu@risicum.fi .
Puh. keskus: 020 764 1440.
Fax: 020 764 1442.
Posti: DFC Nordic Oy, Yliopistonkatu 29 b A, PL 710, 20100 Turku.
Netti:Risicum

Hae risicum kuluton ja koroton laina

Olisitko kiinnostunut myös näistä?:

EkstraluottoVivus.fi PikavippiMatkaluotto.fi
    Ekstraluotto.fi        Vivus.fi Pikavippi         Matkaluotto.fi     

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mistä Lainaa Velkojen Maksuun | 10 Vihjettä, Jotka Auttavat Ylivelkaantunutta!
Lainaa Tekstiviestillä | 11 Lainaa: Pikavippi Tekstiviestillä Heti Arkisin, Öisin Tai Pyhinä!
Nopea Pikavippi | Onko Totta?: Pikavippi Heti 24h, Pikavippi Heti 18v!
Eroon Pikavipeistä | 7 Pointtia: Miten Katkaista Pikavippikierre Ja Saada Raha-Asiat Kuntoon!
Pieni Laina Pitkällä Maksuajalla | Vippiä Jopa 8 Vuodeksi!
Lainaa Pienellä Korolla | Katso, Miten Saat halpaa Lainaa Pienellä Korolla!

Summary
Reviewed Item
Risicum Kuluton Ja Koroton Laina 10-300€ Ensilainaajalle | Risicum!
Author Rating
51star1star1star1star1star
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail