Lendo.fi: Hae 25 Kilpailutettua Lainatarjousta, Valitse Halvin Laina | Lendo.fi

Lendo.fiLendo.fi tiedot:
Ikäraja: 18-75 vuotta.
Lainasumma: 500-60.000€.
Maksuaika: 1-15 vuotta.
Lainalaskuri: nopea!
Lendo kilpailuttaa hakemuksesi jopa 25 pankilla.
Yhdistä kaikki lainasi Lendo yhdistelylainalla ja säästät heti!

hae lainaa Lendon kautta

Voisinko minäkin hakea lainaa Lendo.fi – palvelun kautta?

Kyllä vain! Jos olet 18-75 vuotias Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa, oma matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset, voit hakea lainaa
Lendo -palvelun kautta 500-60.000€ 1-15 vuodeksi ilman vakuuksia ja takaajia.

Lendo kokemuksia: kuinka nopeasti Lendon välittämä laina maksetaan pankkitililleni?

Olet itse lainanhakijana avainasemassa! Lainarahojen tulon nopeus riippuu siitä, minkä pankin valitset lainanmyöntäjäksi.

Oletko kiinnostunut 19 vuotiaiden lainoista, katso: lainaa 19 vuotiaille.

Paljonko voin saada lainaa Lendo.fi:n kautta?
Lendo yhteistyökumppanit myöntävät lainoja 500-60.000€ ilman vakuuksia ja takaajia hyvin edullisilla kuukausierillä (ks. sivun alaosa). Lendo ‎on tämän sivuston 500-9.000€:n lainoista edullisin, joka kertoo paljon Lendon ammattitaidosta ja asemasta pankkien keskuudessa!

Jos täytän lainahakemuksen Lendon sivustolla ja saan lainatarjouksia, sitovatko ne minua?
Eivät todellakaan! Ensinnäkin: lainan hakeminen Lendon kautta on ilmaista ja toiseksi: lainatarjous on vasta tarjous, joka ei sido sinua mihinkään. Siitä tulee sitova vasta, kun olet hyväksynyt sen ja senkin jälkeen sinulla on 14 vrk aikaa peruuttaa koko sopimus syytä ilmoittamatta ja ilman lisäkuluja!

Miksi Lendo.fi voi välittää lainaa niin edullisesti?
Se johtuu Lendon toimintatavasta: koska Lendo.fi ei myy omia lainojaan, se ei myöskään ole riippuvainen yhdestä myytävästä lainatuotteesta.

Lendo.fi sen sijaan kilpailuttaa lainahakemuksesi 25 kilpailukykyisellä pankilla ja rahoituslaitoksella, jotka lähettävät lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi!

Pääset itse valitsemaan, keneltä lainaat! Näin voimakkaasti kilpailutettu laina on aina edullisempi kuin ei-kilpailutettu laina.

Missä voin kokeilla itselleni sopivia kuukausieriä?
Lendo.fi lainalaskuriTarjoamme sinulla kaksi mahdollisuutta: Lendo lainalaskurit ovat käytössäsi kun klikkaat viereistä kuvaa, jolloin erän valinta on helppo tehdä!

Huomaa, että kuukausierä sisältää kaikki lainanhakijan maksettaviksi tulevat erät: lyhennyksen, koron ja kulut. Sen päälle ei muita kuluja tule maksettavaksi.

Mistä voin hakea Lendon välittämää lainaa?
Sinun tulee aina hakea lainaa yhtiön verkkosivustolla olevaa lainanhakulomaketta käyttäen! Lomake on nopea ja helppo täyttää. Lendo kilpailuttaa lainahakemuksesi 25 kilpailukykyisellä lainanmyöntäjällä ja saat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi. Voit itse valita lainanmyöntäjäsi!

Maksaako Lendon palvelu minulle kuluttajana jotain?
Ei maksa! Lendo saa tulonsa lainanmyöntäjiltä. Tämä merkitsee, että saat Lendon lainojen kilpailuttamisen ammattitaidon ja neuvotteluvoiman heti käyttöösi maksutta!

Voinko hakea lainan Lendon kautta valmiiksi esim. auton ostoa varten?
Kyllä! Koska lainan hakeminen, eikä saamasi lainatarjoukset maksa mitään, eivätkä sido vielä mihinkään, voit hakea lainan valmiiksi odottamaan. Jos löydät sopivan ostokohteen, hyväksyt vain sopivan tarjouksen ja saat rahat nopeasti tilille. Jos et löydä sopivaa ostokohdetta, et hyväksy mitään tarjouksista.

Miksi käyttäisin lainanvälittäjää?
Lainanhakijan suurin etu on, että Lendo kilpailuttaa lainahakemuksesi useilla kilpailukykyisillä pankeilla ja rahoituslaitoksilla (yhteensä 25 kpl) ilmaiseksi. Tämä takaa edullisen lainan!

Paljonko maksan korkoa Lendon kautta haetulle lainalle?
Lendo on lainanvälittäjä, joka on erikoistunut lainanhakijan hakemuksen kilpailuttamiseen useilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla.

Lendon kilpailutus takaa lainanhakijalle edullisen lainan, koska Lendo on suuri lainanvälittäjä ja koska pankit tietävät, että saadakseen sinut asiakkaaksi, heidän on annettava kilpaulukykyinen tarjous. Lainasi koron suuruus on tämän kilpailutuksen tulos, johon Lendo ei siis suoraan pysty vaikuttamaan.

Voinko yhdistää kalliit pienlainani yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi Lendon avulla?
Kyllä! Lainojen yhdistäminen on yksi Lendon monista palveluista. Otat siis halpaa Lendo lainaa, jolla maksat pois kaikki kalliit pikavipit, osamaksusopimukset, luottotilit, luottokorttilainat jne., jolloin säästät kuukausimaksuissa.

Pikavippien korot ovat päätähuimaavia, jolloin lainojen yhdistäminen voi tuoda huomattavan säästön joka kuukausi. Huomaa, että lainatarjous ei ole vielä sitova, jolloin saatuasi tarjouksen voit verrata sen ehtoja nykyisiin lainoihisi. Jos Lendon kautta saatu tarjous on edullisempi, valitset tietysti sen!

Voinko lyhentää lainaa enemmän kuin on sovittu tai maksaa vaikka koko lainan pois sovittua aikaisemmin?
Kyllä onnistuu ja vieläpä ilman lisäkuluja. Otat vain yhteyden lainanmyöntäjään asiaan sopimiseksi.

Voinko halutessani peruuttaa koko lainasopimuksen?
Kyllä! Suomen Kuluttajansuojalaki antaa sinulle 14 vrk aikaa peruuttaa koko lainasopimus ilman lisäkustannuksia. Ota tarkkaan selvää, miten peruuttaminen tulee tehdä, että siitä tulee lainanmyöntäjää sitova.

Onko minun tietoturvallista asioida Lendon sivustolla?
Kyllä! Asiakkaan tietoturva on ykkösasia Lendolla. Yhtiö on suojannut asiakkaan ja Lendon sivuston välisen tietoliikenteen SSL-suojauksella, joka on sama turvallinen keino, jolla myös pankit suojaavat liikenteensä. Arkaluontoiset tietosi ovat aina tallessa!

Kuka omistaa Lendon?
Lendo Oy on pankeista ja rahoituslaitoksista täysin riippumaton, perustettu vuonna 2007 Norjassa ja myöntänyt jo nyt lainoja yli 500.000 asiakkaalle. Lendon omistaa suuri norjalainen media-alan konserni Schibsted Media Group, jonka palveluksessa on yli 7700 työntekijää.

Suomessa Lendo aloitti 2014 kuluttajaystävällisellä toimintatavalla: se tarjoaa lainanhakijalle aina edullisinta lainaa! Tähän se pystyy poimimalla lainanhakuhetken edullisimmat lainatarjoukset sen hetken edullisimmilta pankeilta ja siirtämällä tämän hintaedun sinulle kuluttajana!

YHTEENVETO. NE, JOILLA ON LENDO KOKEMUKSIA TUNTEVAT NÄMÄ LENDON TARJOAMAT EDUT:

  • voit hakea lainaa 500-60.000€ ilman takaajaa ja vakuutta.
  • Lendo kilpailuttaa lainahakemuksesi maksutta jopa 25 pankilla, jotka lähettävät lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.
  • pääset itse valitsemaan edullisimman lainanmyöntäjän.
  • saat pienen lainasumman tilillesi jo parissa tunnissa ja suuremmankin parissa pankkipäivässä.
  • Lendo on kilpailuttamisen ansiosta noussut tämän sivuston edullisimmaksi 500-9 000€ lainaksi.
  • huomaa, että lainan hakeminen, lainan hyväksyminen ja saamasi lainatarjoukset ovat maksuttomia, eivätkä sido vielä mihinkään.
  • voit hakea Lendon kautta lainalupauksen (=lainan hyväksymisen) valmiiksi tulevaa hankintaasi varten.
  • voit yhdistää kaikki kalliit pikavipit, osamaksusopimukset, luottotilit ja luottokorttivelat yhdeksi, edullisemmaksi yhdistelylainaksi Lendon välityksellä. Myös tämä palvelu on maksuton. Huomaa, että voit yhdistää (=uudelleenjärjestellä) jo yhden yllämainituista lainatyypeistä ja säästää joka kuukausi kuukausierissä.

Lendon Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Aukioloajat: ma-pe klo 09:00-17:00.
Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi
Puhelin: 09 6899 8000.
Osoite: Lendo Oy, Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki. Y-tunnus: 2648283-7.
Netti: Lendo.fi

Lendo

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Summary
Lendo.fi: Hae 25 Kilpailutettua Lainatarjousta, Valitse Halvin Laina | Lendo.fi
Article Name
Lendo.fi: Hae 25 Kilpailutettua Lainatarjousta, Valitse Halvin Laina | Lendo.fi
Description
Tiesitkö, että Lendo.fi kilpailuttaa 500-60.000€ hakemuksesi automaattisesti ja maksutta? Lendo.fi tietää, että tämä on sinulle ainut keino saada halvin laina! Lue lisää...!
Author
Publisher Name
KingRahoitus.fi
Publisher Logo