Lainaa Pienellä Korolla | Opi, Miten Haet Halvinta Lainaa Pienellä Korolla!

Lainaa Pienellä KorollaOnko niin, että ainoastaan korko ja maksuaika merkitsevät?

Ettei lainaa hakiessa tarvitse niin tutkia luottoehtoja, koska raha nyt on halpaa joka paikassa ja tärkeintä on saada halpakorkoinen laina ilman vakuuksia.

Lue 9 tehokasta keinoa välttää ikävät yllätykset ja kustannukset, kun haet lainaa pienellä korolla!

Koska yhtiöt, jotka myöntävät lainaa pienellä korolla yksinkertaistavat viestejään, saa kuluttaja käsityksen lainan edullisuudesta usein vääristä luvuista.

Esimerkiksi nimellinen korko ei paljon kerro lainan todellisesta vuosikustannuksesta, sen sijaan todellinen vuosikorko kertoo ja on lisäksi vertailukelpoinen.

Vakuudettomat lainat ovat tuotteita, joihin liittyy vain vähän ehtoja, mutta ne ovat sitä tärkeämpiä.

Säästä koroissa ja kuluissa, hae: Laina yhteishakijan kanssa.

Vaikka monelle lainaa hakevalle luottoehtojen lukeminen ja luottovertailu ovat hankalia, se on kuitenkin ainoa keino välttää turhat kulut ja kalliit, myöhemmin tulevat yllätykset.

Haetko lainaa pienellä korolla onneesi vai tietoosi luottaen?

Katso: Järjestelylaina: Maksat Varmasti Liikaa Luottokortti- Ja Osamaksuveloista!

Lue, miten remontin kulut pysyvät järkevinä: Remonttilainan Korko: Tiedätkö, Millä Keinolla Remonttilainan Korko Saadaan Alas?

1.LAINAA PIENELLÄ KOROLLA: LAINANVÄLITTÄJIEN KAUTTA ON MAHDOLLISTA SAADA EDULLINEN LAINA PITKÄLLÄ MAKSUAJALLA.

Miksi on näin? Miksi lainanvälittäjien kautta haettavat lainat ovat edullisimpia? Eikö pieni pikavippi ole viisainta hakea pankista?

Syy on yksinkertainen: koska lainanvälittäjillä ei ole omia lainojaan, ne ovat vapaita kilpailuttamaan jokaisen lainahakemuksen jopa yli 30 pankilla ja rahoituslaitoksella.

Tämä takaa edullista lainaa pienellä korolla!

Lainanvälittäjien kautta voit hakea lainaa pienellä korolla 100-70 000€, laina-ajoilla 1 – 20 vuotta ja koron ollessa max 10%.

Tällainen todellinen vuosikorko on hyvin kohtuullinen vakuudettomalle nettilainalle.

Koska kilpailutus vaatii hieman aikaa saa lainaa tilille nopeimmillaan jo hakupäivänä tai viimeistään 1-2 pankkipäivässä.

Lue artikkelimme: Mistä Lainaa Velkojen Maksuun | 10 Vihjettä, Jotka Auttavat Ylivelkaantunutta!

Tämän palvelun avaintermit ovat vakuudettomuus ja ilman takaajia.

Monellakaan lainanhakijalla ei ole mahdollisuuksia tai aikaa hankkia vakuuksia tai takaajia, jolloin he ovat halukkaita maksamaan hieman enemmän korkoa saadakseen lainaa pienellä korolla tilille ilman vakuuksia ja takaajia!

Huomioi, että lainanvälittäjän kautta haettavat lainat alkavat 100 eurosta (OmaLaina), joten ne kilpailevat pikavippien, osamaksusopimusten ja tililuottojen kanssa.

Voit verrata hintoja valitsemalla lainasumman tämän sivun oikeassa laidassa olevasta listasta ja vertaamalla kuukausieriä pikavippien, tililuottojen ja lainanvälittäjien kautta haettavien lainojen välillä!

Kilpailuta laina yksinkertaisesti: hae lainaa usealta lainanvälittäjältä ja saat jokaiselta 3-20 lainatarjousta sähköpostiisi maksutta ja sitoumuksetta!

Eikö tavoitteenasi pidä aina olla halvin laina?

Sivuston suositut lainanvälittäjät ovat (Lainan esittelysivuille pääset klikkaamalla lainan nimeä):

2. HALPA LAINA KESKUSTELU: OLE TARKKANA NUMEROIDEN KANSSA JA VERTAA VAIN KUUKAUSIERIÄ!

Luotonmyöntäjät käyttävät usein termiä nimelliskorko, josta siis puuttuvat monet pienet ja toistuvat kuluerät, kuten tilinhoitomaksut, järjestelypalkkiot jne.

Tämä näyttääkin edulliselta ja saat lainaa pienellä korolla tilille, mutta, mutta…

Itse asiassa todellinen vuosikorkokaan ei sisällä kuin säännölliset kulut, kun lainansaaja hoitaa lainansa kuten on sovittu.

Todellisen vuosikoron kanssa kannattaa olla varovainen, sillä tärkeää on se paljonko maksat, eikä se että tuijotat jotain ministeriön virkamiehen keksimää teoreettista laskelmaa.

Todellinen vuosikorko on alle vuoden luotoissa täysin harhaanjohtava!

Todellinen vuosikorko on kuitenkin ainoa oikea luku, jonka laki pakottaa ilmoittamaan ja jonka laskentakaava on kaikilla lainoilla sama.

Ainoa vertailuun sopiva erä on lainan kuukausierä vertailulainan kanssa samalla laina-ajalla laskettuna.

Kuukausierä sisältää kaikki lainansaajan maksettaviksi tulevat erät. Huomaa, että lainalaskurien kuukausierät ovat melko tarkkoja, mutta tarkan kuukausierän saat vasta lainatarjouksesta, lainasopimuksesta tai laskusta.

3. LAINAA PIENELLÄ KOROLLA: OTA VAIN TARPEESI SUURUINEN LAINA, ÄLÄ NIIN PALJON KUIN PYSTYT MAKSAMAAN KUUKAUDESSA TAI VOIT SAADA!

Mikäli lähdet kuukausierästä liikkeelle arvioidessasi, paljonko haet lainaa nopeasti tilille, on se yksinkertaisesti väärä pää.

Lähde liikkeelle lainan tarpeestasi ja katso vasta sitten onko ao. lainan kuukausierä sinulle realistinen.

Perussääntö on, että mitä pidempi laina-aika on, sitä enemmän joudut maksamaan korkoja ja kuluja, koska eriä tulee yksinkertaisesti enemmän.

Voi vielä tapahtua, että olet valinnut muuttuvakorkoisen lainan ja korkojen noustessa, maksat vielä enemmän.

Pieni kuukausierä voi harhaanjohtavasti antaa mielikuvan halvemmasta lainasta, mutta tämän asian kanssa sillä ei ole mitään tekemistä – paitsi lainoja vertailtaessa.

Ja on hyvä muistaa kenen etu pitkät laina-ajat ovat, sinun vai rahoitusyhtiön!

4. LAINAA PIENELLÄ KOROLLA: VAKUUDETTOMAT LAINAT OVAT KUSTANNUKSILTAAN KALLIIMPIA, MUTTA SILLE ON PERUSTEENSA!

Kun lainanhakija hakee pankista vaikkapa asuntolainan, häneltä pyydetään vakuudet tai takaaja.

Useimmiten hän antaa tulevan asuntonsa osakekirjat vakuudeksi ja loppukauppahinta maksetaan talletuksilla eli omavastuuosuudella. Näiden lisäksi pankki voi vielä vaatia henkilötakauksen tai vakuuden.

Nettilainat ovat vakuudettomia (muutamaa lainanmyöntäjä vaatii suuremmille lainoille rinnakkaishakijan), lainapäätöksen saat heti ja lainaa pienellä korolla tilille normaalitapauksissa hakupäivänä tai 1-3 pankkipäivän

Ala on pitkälti automatisoitu.

Vakuudettomuudesta huolimatta verkosta haettavat lainat ovat usein edullisempia kuin pankista haettavat vakuudelliset lainat.

Kova kilpailu verkossa toimivien lainanvälittäjien kanssa on aikaansaanut tämän ilmiön.

5. LAINAA PIENELLÄ KOROLLA: HUOMIOI LYHYIDEN LAINOJEN KULUJEN SUHTEETTOMAN SUURI OSUUS!

Pikavipit otetaan usein muutamaksi päiväksi, viikoksi tai kuukaudeksi ja näiden lainojen osalta muut kuin korkokulut nousevat suhteettoman suureksi verrattuna velkapääomaan.

Tämä johtuu pitkälti siitä tosiseikasta, että pieni pikavippi aiheuttaa lainannmyöntäjälle suunnilleen samat kulut kuin suurempikin laina, mutta laskettuna prosenttina velasta, saadaan todella suuria lukuja.

6. LAINAA PIENELLÄ KOROLLA: KYSY ITSELTÄSI JO LAINAA SUUNNITELLESSASI, MITÄ OMINAISUUKSIA LAINALTASI HALUAT!

Entä jos haluat maksaa koko lainasi pois, lyhentää enemmän kuin oli sovittu, pitää maksuvapaita kuukausia jne?

Entä onko suunnittelemallasi lainalla mahdollisuus maksaa pois kalliita pikavippejä, luottokorttilainoja ja osamaksusopimuksia niin halutessasi, vai tarvitseeko sinun kääntyä jonkun toisen lainan puoleen?

Tarvitessasi yhdistä lainat näiden lainanvälittäjien avulla:

Mitä lainasi ehdot kertovat näistä mahdollisuuksista? Jos ne eivät kerro mitään, nämä tuskin onnistuvat ja mikäli haluat sellaiset ehdot, että edellä luetellut toimenpiteet onnistuvat, sinun on etsittävä sellainen laina!

7.LAINAA PIENELLÄ KOROLLA: KÄYTÄ AINOASTAAN LAINOJEN OMIEN SIVUJEN FAKTOJA!

Pienlainojen markkinointi on aika villiä ja vähän kokemusta olevia markkinoijia on paljon.

Tämä on tuonut mukanaan myös melkoisen epätarkkojen tietojen viidakon ja niinpä lainanhakijan ei kannata lainaa etsiessään turvautua näihin toimijoihin, vaan katsoa faktat ko. lainan omilta sivuilta. Vain oikealla tiedolla on merkitystä!

8. LAINAA PIENELLÄ KOROLLA: KUN HAET LAINAA TUTUSTU ALAN TERMEIHIN JA PUHELYYLIIN!

Jokaisella alalla on tapansa viestiä, niin myös lainaa markkinoivilla yhtiöillä. Lainanhakijalle on hyödyllistä, mikäli hän malttaa perehtyä ainakin keskeisiin termeihin ja niiden eroihin, että hän pystyy tekemään hyvän päätöksen, esim. mikä ero on nimelliskorolla, korolla ja todellisella vuosikorolla?

9. ETELÄ-SUOMEN ALUEHALLINTOVIRASTO JA SUOMEN PANKIN ALAINEN FINANSSIVALVONTA VALVOVAT LAINAA MYÖNTÄVIÄ YHTIÖITÄ.

Kaikki Suomen lainamarkkinoilla markkinoivat yhtiöt ovat yllä mainittujen viranomaisten valvonnassa, joten laillisuuden kannalta asiat ovat kunnossa.

Kuluttajalle tässä on yksi iso haaste: lakitekstien kiharuus ei välttämättä avaudu kaikille ja saattaa aiheuttaa ongelmia.

On lainanhakijan oma etu, että hän kysyy neuvoa, silloin kun oma tieto loppuu!

10. LAINAA PIENELLÄ KOROLLA: ANNA ASIALLISUUDEN VOITTAA ELVISTELY!

Mitä hurjempi tarjous ja edut, sitä epäilevämmin sinun tulee suhtautua!

Moni asia saadaan markkinoinnin keinoin näyttämään täysin erilaiselta, kuin mitä se todellisuudessa on. Kallis laina mainostaa olevansa edullinen, todellisuudessa nopea maksaja onkin pankkiryhmästä riippuen todella hidas jne.

Näissäkin tapauksissa pallo on jälleen kerran sinulla.

Uskotko mairitteleviin teksteihin vai oletko ottanut selvää ja kysellyt, miten asiat todellisuudessa ovat?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Summary
Lainaa Pienellä Korolla | Opi, Miten Haet Halvinta Lainaa Pienellä Korolla!
Article Name
Lainaa Pienellä Korolla | Opi, Miten Haet Halvinta Lainaa Pienellä Korolla!
Description
Etsitkö halpaa lainaa pienellä korolla? Opi täällä, miten haet halpaa lainaa pienellä korolla! Lue lisää...!
Author
Publisher Name
KingRahoitus.fi
Publisher Logo