Joustoluotto Vertailu | Paras Laina Netistä Ilman Vakuuksia!

Joustoluotto vertailuMiksi joustoluotto vertailu on tosi hyödyllinen? Tiesitkö, mitä joustoluotto vertailu oikeastaan kertoo? Ihmetteletkö sinäkin, miksi joustoluotot ovat nousseet niin valtavaan suosioon? Ihmetteletkö ovatko joustoluotot jotenkin parempia luottoja? Tarjoavatko joustoluotot enemmän etuja meille käyttäjille? Lue joustoluotto vertailu ja hämmästy!

Kukaan ei varmaan tiedä oikeaa vastausta, mutta joustoluotot pystyvät tarjoamaan luottoa tarvitsevalle tämän hyödyllisen edun: joustoluotoilta saat rahaa kellon ympäri, olit sitten missä vaan!

Käyttäjä tarvitsee vain netti- tai puhelinyhteyden, hyväksytyn luottopäätöksen ja oman PIN-koodin. Tähän eivät pysty pikavipit, vertaislainat, kulutusluotot eikä ilmaiset ensilainat! Mutta rahan saanin nopeus ei ole ainoa etu. Lue tämä joustoluotto vertailu, koska se näyttää sinulle, mikä joustoluotoista tarjoaa sinulle hyödylliset edut!

1. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: KAIKKI JOUSTOLUOTOT HAETAAN VAIN KERRAN, EIKÄ JOKAISEN NOSTOTARPEEN YHTEYDESSÄ ERIKSEEN!

Joustoluotot ovat kuin digitaalisia luottokortteja, joille haetaan luottoraja ja sen jälkeen niitä vain käytetään. Joustoluotto vertailu kuitenkin osoitti, että joustoluotot eroavat yhdessä suhteessa täydellisesti luottokorteista: joustoluotot tarjoavat enemmän käyttäjää hyödyttäviä ominaisuuksia! Ja kun olet maksanut joustoluottovelkaa pois, sama summa on taas nostettavissasi.

Joustoluotot myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia, mutta ne tarjoavat sinulle nopean tavan saada luottoa 24/7! Varahastoina joustoluotot ovat todella hyviä, koska niitä ei voi varastaa eikä kadottaa. Ja vararahastoina joustoluotot ovat ilmaisia, sillä luottohakemus eikä hyväksytty luottopäätös maksa mitään. Joustoluotto vertailu todisti, että kaikki joustoluotot noudattavat tätä periaatetta!

Joustoluotot ovat luottoja, jotka haetaan kerran ja ne ovat sen jälkeen aina voimassa. Kun luotonhakija on saanut oman PIN-koodin ja hyväksytyn luottopäätöksen, joustoluoton voi jättää vararahastoksi ja nostaa vasta kun rahaa tarvitsee. Joustoluotot ovat ilmaisia hakea, eivätkä joustoluotot maksa vararahastona mitään. Vasta nostettu luotto maksaa! Mutta jos tarvitset luottoa, saat joustoluotoilta luottopäätöksen heti ja rahat tilille heti palvelun aukioloaikoina.

Eli: jos tahdot, jätä hyväksytty joustoluotto vararahastoksi ja nosta vasta kun tarvitset rahaa. Nostoja voi tehdä 24/7 mistä vaan! Näin sinulle ei tule koskaan rahapulaa!

Joustoluotto vertailu paljasti, että joustoluotot ovat niin rakkaita lapsia, että niillä on monta nimeä: joustoluotot, joustolainat, limiitit, luottolimiitit, tililuotot, luottotilit jne. Ne kaikki tarkoittavat joustoluottoja, joka on paras nimi näille hienoille luotoille!

Katso esimerkki paljon ominaisuuksia sisältävästä joustoluotosta, joka on lisäksi luokassaan edullinen: Credit24 kirjaudu pankkitunnuksilla.

2. KULUTUSLUOTTOVERTAILU: MISSÄ TILANTEISSA JOUSTOLUOTTO ON PARHAIMMILLAAN?

laina vertailuJoustoluotot ovat parhaimmillaan silloin kun tarvitset luottoa yllättäen ja netin luotonmyöntäjien palvelut ovat kiinni tai kun tarvitset rahaa tosi nopeasti!

Netistä haettavat joustoluotot tarjoavat hyvin nopean hakuprosessin. Koko haku, esimerkiksi älypuhelimella, kestää vain muutaman minuutin, useimmiten haku ja rahojen maksaminen tilille vie 10-15 minuuttia!

Voimme sanoa, että joustoluotot ovat jatkuvia pikavippejä, yhtä nopeita mutta halvempia. Pikavippi pitää hakea joka kerta uudestaan, mutta joustoluotot haetaan vain kerran ja sen jälkeen ne ovat aina voimassa.

Suurin Suomessa haettava joustoluotto on Komplett Bank, jonka suurin luottoraja on peräti 50.000€ ja jolla ei ainoana Suomessa ole lyhennyspakkoa!

Yllättävissä tilanteissa joustoluotot tarjoavat lisäksi sen edun, kun olet jo saanut hyväksytyn luottopäätöksen, että sinulla on luottoa mitä käyttää. Jos tuntuu, ettei yhden joustoluoton luottoraja sinulle riitä, voit toki hakea toisen joustoluoton, mutta tällöin olet tosi iso luoton tarvitsija!

Kun olet hakenut hyväksytyn luottopäätöksen valmiiksi ja sinulla on PIN-koodi, voit siirtää rahaa tilillesi vuorokauden jokaisena hetkenä, vuoden jokaisena päivänä olit sitten koti- tai ulkomailla! Huomaa myös, ettei joustoluotto voi kadota eikä sitä voi varastaa, niinkuin esimerkiksi luottokortin voi, joten joustoluotot ovat todella turvallisia.

3. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: MIKSI JOUSTOLUOTOT OVAT PARAS VAIHTOEHTO, KUN MATKUSTAN?

Mietitäänpä hieman mitä joustoluotot tarjoavat ja mitä luottokortit tarjoavat?
Katoamiset: joustoluotot ovat huipputurvallisia, koska ne eivät voi kadota kuten luottokortit. Tiedät varmaan, mikä selvitystyö on kadonneessa luottokortissa?
Varkaudet: joustoluotot ovat turvallisia, koska niitä ei voi varastaa kuten luottokortin voi. Jos varas onnistuu viemään myös luottokortin tunnusluvan, voi vahinko olla tosi kallis. Huomaa, myös että luottokortivelka on kallista velkaa, ei suinkaan ilmaista. Myös joustoluotot maksavat, mutta ne tarjoavat tuolle hinnalle vastinetta monen käyttäjäedun muodossa!

Joustoluotot toimivat niin, että kun maksat luottoa takaisin, sama summa on taas nostettavissa. Tässäkään tapauksessa sinun ei tarvitse hakea joustoluottoa uudestaan, vaan toimit luottorajasi puitteissa!

4. MISSÄ JOUSTOLUOTTO VERTAILU ONNISTUU?

Tällä sivustolla! Tämä sivusto on erikoistunut luottojen vertailuun, siksi se vertailee myös joustoluotot. Saat nopeasti selville, mikä joustoluotto on edullisin ja mitä käyttäjäetuja mikin joustoluotto tarjoaa. Voit aloittaa klikkaamalla tätä linkkiä: Tililuotot ja tutkia, mitkä joustoluotot tarjoavat etsimääsi luottosummaa ja ominaisuuksia.

Joustoluotot on esitelty hyvin kiteytetysti, jolloin näet olennaiset ominaisuudet todella nopeasti. Huomaat myös, että joustoluotoilla on suuria eroja niin hinnoissa kuin ominaisuuksissa, siksi tämä vaihe joustoluoton valinnassa kannattaa tehdä ajatuksella!

Kun olet valinnut esim. 3 joustoluottoa, voit siirtyä sivun oikeaan sarakkeeseen ja klikata tarvitsemasi luottosummaa. Auenneella sivulla ovat kaikki hakemasi joutostoluotot yhdellä sivulla ja voit nopeasti verrata niiden kuukausierien hintoja ja valita edullisimman tai sen joka myös ominaisuuksiltaan täyttää tarpeesi. Kuukausierien hintavertailu on helppo tehdä, mutta ne sinulle hyödylliset ominaisuudet ovat varmaankin ne valintaasi ohjaavat.

Huomaa, että kuukausierä sisältää kaikki luotonsaajan maksettaviksi tulevat erät, sen päälle ei tule enää mitään. Tämä tekee kuukausieristä vertailukelpoisia ja juuri siksi sinun tulee verrata eri joustoluottojen kuukausieriä keskenään löytääksesi edullisimman joustoluoton.

5. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: OVATKO JOUSTOLUOTOT VARAHASTONA ILMAISIA?

Joustoluotto vertailuJoustoluotot ovat toimivia ja ilmaisia vararahastoja, todellisia rahapulasta pelastajia! Kun olet hakenut joustoluottoa, saanut hyväksytyn luottopäätöksen ja sinulla on oma PIN-koodi, sinulla on nyt oma vararahasto, jolta saat rahaa 24/7 vuoden jokaisena päivänä olit sitten missä vaan! Ajattele, mikä loistava apuväline!

Kun yllättävä rahapula iskee vaikka yöllä tai ulkomailla, voit siirtää rahaa omalle pankkitilillesi heti vaikka tekstiviestillä! Vararahastona pidetty joustoluotto on ilmainen, vasta nostettu luotto maksaa!

Lue myös ylempänä, miten joustoluotot toimivat verrattuna luottokortteihin ja miksi sinun kannattaa käyttää juuri joustoluottoa!

6. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: VOINKO MAKSAA LASKUJA SUORAAN JOUSTOLUOTOLLA?

Laskujen maksaminen luotolla on nykypäivää ja yleistyy aika vauhdilla. Kun maksat laskut luotolla saat heti joustoa talouteesi ja voit maksaa laskusi yhdestä ja samasta paikasta, mikä helpottaa seurantaa.

Tunnetuimmat joustoluotot, joilla on laskujen maksamispalvelu ovat Euroloan ja Saldo.com.

7. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: OVATKO JOUSTOLUOTOT TURVALLISIA, JOS ÄLYPUHELIMENI VARASTETAAN TAI KATOAA?

Kyllä! Vaikka käyttäisit joustoluoton sovellustasi älypuhelimellasi ja painike näkyisi puhelimen ruudulla, kukaan ei voi nostaa rahaa joustoluotoltasi ilman sinun PIN-koodiasi (ei myöskään, jos puhelimesi avaamiseen tarvitaan koodi). Tämä tietoturvaominaisuus takaa, että vain sinä voit nostaa rahaa joustoluotoltasi!

PIN-koodi kannattaa pitää muualla kuin kännykän muistissa, ihan varmuuden vuoksi, koska se on avain joustoluotto-palveluusi!

8. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: MIKSI JOUSTOLUOTOT TARJOAVAT ILMAISEN MOBIILISOVELLUKSEN?

Vaikka joustoluotot ovat tosi nopeita käyttää, lataamalla ilmaisen mobiilisovelluksen, voit tehdä käytöstä vielä vaivattomampaa. Sekä Credit24 että Ferratum Joustoluotto tarjoavat iPhone ja Android käyttäjille ilmaisen mobiilisovelluksen, jotka ovat ladattavissa Apple Storesta tai Google Playsta. Suosittelemme!

9. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: MIKÄ ON EDULLISIN JOUSTOLUOTTO?

joustoluotto vertailuVertailimme joustoluotot ja edullisin joustoluotto oli Euroloan. Sillä voit maksaa myös laskusi netissä, nostaa rahaa 24/7 (myös tekstiviestillä) ja saat tarvitessasi maksuaikaan pidennystä. Rahaa voit nostaa 100-10.000€, ikäraja on 20 vuotta ja hakijan luottotiedot pitää olla kunnossa.

10. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: MITKÄ JOUSTOLUOTOT TARJOAVAT LYHENNYSVAPAATA TAI ERÄPÄIVÄNSIIRTOA?

Laadimme listan joustoluotoista, joilta nämä palvelut löytyvät, ole hyvä:

Joustoluotto Vertailu Eräpäivänsiirto Lyhennysvapaa Ikä- raja Hae joustoluottoa
HALVIN KULUTUSLUOTTO PANKISTA Ei Kyllä 21 v edullinen laina pitkällä maksuajalla
joustoluotto vertailu Kyllä Ei 20 v joustoluotto vertailu
halvin laina ilman vakuuksia Ei Kyllä 19 v joustoluotto vertailu
Laina vertailu Kyllä Ei 18 v joustoluotto vertailu
Edullinen laina pitkällä maksuajalla Kyllä Ei 20 v. joustoluotto vertailu
Lainaa pienellä korolla Ei Kyllä 21 v joustoluotto vertailu
Vakuudeton laina pankista Kyllä Kyllä 20 v Halpa laina keskustelu

11. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: VOINKO NOSTAA RAHAA MYÖS TEKSTIVIESTILLÄ?

Kyllä! Kun olet saanut hyväksytyn luottopäätöksen ja sinulla on oma PIN-koodi, voit siirtää rahaa pankkitilillesi 24/7 mistä vaan ja miten usein vaan. Tässä joustoluotto näyttää voimansa ja ainutlaatuisuutensa. Tässä joustoluotot, joilla tekstiviestinostot toimivat: Eurolimiitti, OK Money, Ekstraluotto, Credit24, Euro24, Euroloan, Suomilimiitti, Ferratum, Laina.fi ja NordCredit.

12. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: TOIMIVATKO JOUSTOLUOTOT, JOS OLEN ULKOMAILLA JA HALUAN RAHAA YÖLLÄ?

Kyllä! Sinulla pitää olla oma PIN-koodi ja hyväksytty luottopäätös ja voit nostaa rahaa tilillesi ollessasi ulkomailla ja tarvitessasi rahaa yöllä! Voit tehdä nostoja kuinka usein vaan luottorajasi puitteissa! Rahat maksetaan tilillesi parissa minuutissa!

13. JOUSTOLUOTTO VERTAILU: PALJONKO SAAN MAKSUAIKAA?

Joustoluotot ovat joustavia myös takaisinmaksuaikojen suhteen. Periaate on, että voit maksaa joustoluottosi pois joko kerralla tai valitsemallasi maksuajalla osamaksulla.

Joustoluotot noudattavat omia maksuaikojaan ja ajat vaihtelevat välillä 2-38 kuukautta! Huomaa, että vaikka valitsit takaisinmaksutavaksi osamaksun pitkällä maksuajalla, voit maksaa joustoluottosi pois nopeamminkin. Voit myös maksaa koko luoton pois sovittua aikaisemmin yhdellä kerralla.

YHTEENVETO. KATSO, MITÄ ETUJA LÖYDÄT JOUSTOLUOTTO VERTAILUSTA?

  • voit hakea joustoluottoa jopa 50.000€.
  • jo 18 vuotias voi hakea joustoluottoa.
  • et tarvitse takaajaa, etkä vakuuksia.
  • voit valita joustoluotto vertailusta edullisimman lainan.
  • valitse joustoluotto vertailusta luotto, joka tarjoaa haluamasi ominaisuudet.
  • sinun ei tarvitse maksaa lyhennyksiä, jos et halua.
  • voit maksaa laskuja suoraan luotolta.
  • saat joustoluotto vertailusta toimivan ja ilmaisen vararahaston.
  • voit nostaa rahaa myös tekstiviestillä.

 

Olisitko kiinnostunut myös näistä?:

Joustoluotto vertailuJoustoluotto vertailuJoustoluotto vertailu

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mistä Lainaa Velkojen Maksuun | 10 Vihjettä, Jotka Auttavat Ylivelkaantunutta!
Lainaa Tekstiviestillä | 11 Lainaa: Pikavippi Tekstiviestillä Heti Arkisin, Öisin Tai Pyhinä!
Nopea Pikavippi | Onko Totta?: Pikavippi Heti 24h, Pikavippi Heti 18v!
Eroon Pikavipeistä | 7 Pointtia: Miten Katkaista Pikavippikierre Ja Saada Raha-Asiat Kuntoon!
Pieni Laina Pitkällä Maksuajalla | Vippiä Jopa 8 Vuodeksi!
Lainaa Pienellä Korolla | Katso, Miten Saat halpaa Lainaa Pienellä Korolla!

Summary
Reviewed Item
Joustoluotto Vertailu | Paras Laina Netistä Ilman Vakuuksia!
Author Rating
51star1star1star1star1star

Comments are closed.