Freedom Rahoitus | Tiesitkö: Freedom Rahoitus Lainaa Jopa 50.000€ 1-15 vuodeksi? Sivuston Suuri Ja Edullinen Laina!

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus Perustiedot:
Ikäraja: 20 vuotta.
Lainasumma: 500-50.000 €.
Laina-aika: 1-15 vuotta.
Lainalaskuri: Nopea!
Kuukausierätaulukko: vieritä sivua alas!
Ole fiksu ja anna ammattilaisten kilpailuttaa lainahakemuksellasi itsellesi markkinoiden edullisin laina!
Todellinen vuosikorko alk. 4,19%!

Freedom Rahoitus

Voisinko minäkin hakea lainaa Freedom Rahoituksen kautta?
Kyllä vain! Mikäli olet täyttänyt 20 vuotta, luottotietosi ovat kunnossa, sinulla on verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite ja säännölliset palkka- tai eläketulot, voit hakea lainaa Freedom Rahoituksen kautta ilman vakuuksia ja takaajia 500-50 000€! Saat lainapäätöksen heti!

Kuinka nopeasti rahat ovat tililläni?
Voit nopeuttaa hakua varaamalla lainahakemuksessa tarvittavat tiedot heti valmiiksi: tilinumerosi, tiedot muista lainoistasi sekä taloudestasi. Rahan tulo riippuu lainanmyöntäjästä mutta tavallisin aika on muutama pankkipäivä. Lainapäätös tulee heti.

Voinko tosiaan saada Freedom Rahoituksen kilpailuttamat lainatarjoukset sähköpostiini, joista voin itse valita?
Kyllä! Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä ja voi siksi kilpailuttaa lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotka kaikki haluavat sinut asiakkaakseen. Täytät vain yhden lainahakemuksen ja Freedom Rahoituksen ammattilaiset hoitavat loput. He ovat erikoistuneet lainahakemusten kilpailuttamiseen. Tarjoukset tulevat sähköpostiisi ja voit itse valita minkä otat vai otatko mitään. Lainatarjous ei ole vielä sitova ja koko prosessi on sinulle ilmainen.

Miten hyödyn pienlainojeni yhdistämisestä yhdeksi edulliseksi Freedom Rahoituksen kautta haetuksi lainaksi?
Säästät rahaa joka kuukausi! Monella on Freedom Rahoitus kokemuksia, jotka kertovat että Freedom Rahoitus lainojen yhdistäminen kannattaa, jos sinulla on edes yksi pikavippi, luottotili, osamaksusopimus tai luottokorttivelka. Näiden todelliset vuosikorot ovat usein kymmeniä, jopa satoja prosentteja. Sinun kannattaa käyttää ilmaista Freedom Rahoitus lainojen yhdistämispalvelua, josta löytyy halvin rahoitus, ja ottaa uusi edullisempi laina ja maksaa sillä kerralla pois kaikki kalliit pienlainat. Tämä on nopein tapa säästää heti ja tulevaisuudessa joka kuukausi.

Missä voin kokeilla itselleni sopivia kuukausieriä?
Freedom Rahoitus LainalaskuritTarjoamme sinulle kaksi toimivaa tapaa: Klikkaa viereistä Freedom Rahoituksen Lainalaskurin kuvaa ja saat käyttöösi Lainalaskurin, jolla sopiva erä löytyy nopeasti tai katso kuukausieräsi sivun alaosan kuukausierätaulukosta, jonka olemme sinua varten laatineet.

Mistä voin hakea lainaa Freedom Rahoituksen kautta?
Sinun tulee aina hakea Freedom Rahoituksen kautta laina yhtiön verkkosivuilla olevaa lainanhakulomaketta käyttäen. Freedom Rahoituksen nettihakemuksen täyttäminen menee todella nopeasti, jonka jälkeen saat lainapäätöksen heti ja rahatkin tilille pankkiryhmästäsi riippuen jopa 24 tunnisssa. Lainahakemuksen voit hoitaa myös soittamalla numeroon: 09-2314 7888 arkisin klo 8:00-18:00.

Kun olen lähettänyt lainahakemuksen, kuinka monta lainatarjousta saan?
Freedom Rahoituksen ammattilaiset lähettävät lainahakemuksesi yli kymmenelle lainanmyöntäjälle, jotka antavat siitä tarjouksen. Näet tarjoukset OmaTili-palvelussa, jossa voit myös valita ne tarjoukset, jotka haluat lähetettäviksi sähköpostiisi. Voit valita tarjouksista edullisimman.

Voinko hakea lainatarjouksen valmiiksi ostokohdettani varten?
Kyllä! Voit hakea lainaa suunniteltuun ostokohteeseen ja kun saat lainatarjoukset sinulla on rahat ostoasi varten valmiina. Tämä on mahdollista, koska lainan hakeminen on ilmaista, eivätkä lainatarjoukset sido sinua vielä mihinkään. Kun olet löytänyt kohteen, hyväksyt halvimman lainatarjouksen ja saat rahat tilillesi. Jos et löydä kohdetta, jätät tarjoukset yksinkertaisesti hyväksymättä, eikä sinulle tule mitään kuluja.

Mitä hyödyn OmaTili palvelusta?
OmaTili verkkopalvelussa voit verrata saapuneita lainatarjouksia ja esimerkiksi päättää mitkä lainatarjoukset sinulle lähetetään.

Kuinka paljon maksan kuluja lainasta?
Kokeillessasi Freedom Rahoituksen lainalaskuria saamasi kuukausierä sisältää kaikki maksettavaksesi tulevat erät: lyhennyksen, koron, lainaajan marginaalin, lainan nostokulut, lainan perustamiskulut ja mahdolliset muut kulut. Eli sen päälle ei tulee enää mitään maksettavaksesi!

Termi ”Todellinen Vuosikorko” on lain vaatima ja sisältää juuri nämä kaikki lainasta vuoden aikana maksettavat kulut (paitsi lyhennystä, joka ei ole kulu). Katso sivun alalaidan taulukkoa, jonka olemme avuksesi laskeneet, nähdäksesi eri lainasummien ja -aikojen kuukausierät (joissa on siis sisällä kaikki kulut).

Entä vakuudet tai takaajat, tarvitsenko sellaisia?
Et tarvitse! Freedom Rahoitus myöntää 500-50.000 € lainat ilman vakuuksia ja takaajia.

Paljonko voin saada ja paljonko on takaisinmaksuaika?
Voit saada lainaa 500-50.000 € 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainasi takaisinmaksuaika määräytyy valitsemasi lainasumman mukaisesti: lainasumma 500-29.999€, laina-aika 1-12 vuotta ja summalle 30.000-50.000€ 1-15 vuotta.

Voinko perua jo hyväksytyn lainan?
Kyllä voit! Peruutus täytyy tehdä 14 vrk kuluessa lainan myöntämisestä. Tässä tapauksessa ota yhteyttä Asiakaspalveluun allaolevilla yhteystiedoilla.

Sitooko lainahakemus jo minua?
Ei sido! Voit huoletta täyttää lainahakemuksen tai hakea lainaa puhelimitse, koska hakemus ei ole vielä sitova. Eikä ole lainatarjouskaan. Vasta allekirjoittamasi lainasopimus sitoo sinua.

Jos haen lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa mitä hyödyn?
Hyödyt paljonkin! Kun haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, jonka ei tarvitse olla puolisosi tai asua samassa osoitteessa, lainansaantimahdollisuutesi paranevat. Yhteishakijan ehdot ovat luonnollisesti samat. Freedom Rahoituksen hakemuksessa on kohdat valmiina yhteishakijaa varten.

Mitä lainanhoitokulut pitävät sisällään?
Lainanhoitokulut sisältävät lainan lyhennykset, koron, lainaajan marginaalin, lainan nostokulut, lainan perustamiskulut ja mahdolliset muut kulut. Huomaathan, että Freedom Rahoituksen ilmoittama kuukausierä sisältää aina kaikki kulut, jotka lainansaajalle tulee.

Yhteenvetona Freedom Rahoitus -edut lainanhakijalle:

  • lainan hakeminen ja saadut lainatarjoukset ovat maksuttomia, eivätkä sido vielä mihinkään.
  • mahdollisuus säästää satasia lainojen yhdistämisellä.
  • alin todellinen vuosikorko jopa 4,19%.
  • saat lainapäätöksen heti.
  • käytä yhteishakijaa, se mahdollistaa paremmin lainan saannin ja pienemmän koron.
  • saat lainatarjoukset sähköpostiisi ja voit itse valita lainanmyöntäjäsi.
  • voit hakea lainalupauksen (lainatarjouksen) valmiiksi tulevaa hankintaasi varten. Se on maksuton, eikä vielä sido mihinkään.
  • voit aina maksaa sovittua enemmän ilman lisämaksua.
  • voit peruuttaa lainasi 14 vrk kuluessa ilman lisämaksua.

Ketkä ovat lainanmyöntäjiä?
Freedom Rahoitus yhteistyökumppanit ovat EU–alueelta ja EU:n pankkitarkastusviranomaisten valvonnassa (Suomessa Finanssivalvonta). Tämä tarkoittaa asiakkaalle turvaa, sillä ko. lainanmyöntäjät noudattavat vastuullista luotonantotapaa eli tarkastavat asiakkaan luottotiedot, henkilöllisyyden ja kyvyn hoitaa lainansa. Tämän määrää Suomen laki. Freedom Rahoitus ottaa lainatarjoukset jokaiselle lainahakemukselle näiltä rahoituslaitoksilta: Santander, Svea Ekonomi, Euroloan, CashBuddy, ResursBank, Halino, Lainaamo, BigBank, Collector ja Nordax Bank.

Kuka omistaa Freedom Rahoitus lainapalvelun?
Freedom Rahoitus on perustettu 1999 ja tullut Suomen markkinoille jo vuonna 2008. Freedom Rahoitus on osa Zmarta Groupia, jonka omistaa suuri saksalainen mediakonserni Bauer Media Group, joka tunnetaan Suomessa mm. radiomerkeistään Iskelmä, Nova ja Radio City sekä TV kanavistaan TV 5 ja TV 6. Zmarta toimii Suomen lisäksi Saksassa, Ruotsissa ja Norjassa ja työllistää yli 230 laina-alan ammattilaista.

Freedom Rahoituksen Asiakaspalvelu:

Aukioloajat: ma–pe 08:00–18:00
Puhelin: 09-2314 7888
Sähköposti: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi
Netti: Freedom Rahoitus.fi
Faksi: (09) 4241 4449
Postiosoite: Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki.

Lisää aiheesta: Freedom Rahoitus | Lainaanopeasti.biz.

Feedom Rahoitus

 

Kuukausierätaulukko. Huomaa, että taulukko on suuntaa-antava, mutta lainasuunnitteluun riittävän tarkka. Lopullisen kuukausieräsi näet lainasopimiuksestasi.

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 500 € 1 v 44 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus oma tili 500 € 6 v 9 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus lainojen yhdistäminen 500 € 12 v 6 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus kokemuksia 600 € 1 v 53 € 12 kpl Freedom Rahoitus Hae lainaa
Freedom Rahoitus yhteistyökumpppanit 600 € 6 v 11 € 72 kpl Freedom Rahoitus Hae lainaa

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
halvin rahoitus 600 € 12 v 7 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 700 € 1 v 62 € 12 kpl Freedom Rahoitus Hae lainaa
Freedom Rahoitus 700 € 6 v 13 € 72 kpl Freedom Rahoitus Hae lainaa
Freedom Rahoitus 700 € 12 v 9 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 800 € 1 v 70 € 12 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 800 € 6 v 15 € 72 kpl Freedom Rahoitus Hae lainaa
Freedom Rahoitus 800 € 12 v 10 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 900 € 1 v 79 € 12 kpl Freedom Rahoitus Hae lainaa
Freedom Rahoitus 900 € 6 v 17 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 900 € 12 v 11 € 144 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 1000 € 1 v 88 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 1000 € 6 v 19 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 1000 € 12 v 12 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 2000 € 1 v 176 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 2000 € 6 v 37 € 72 kpl Freedom Rahoitus Hae lainaa

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 2000 € 12 v 24 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 3000 € 1 v 264 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 3000 € 6 v 56 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 3000 € 12 v 37 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 4000 € 1 v 352 € 12 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 4000 € 6 v 75 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 4000 € 12 v 49 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 5000 € 1 v 441 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 5000 € 6 v 94 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 5000 € 12 v 61 € 144 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 6000 € 1 v 529 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 6000 € 6 v 112 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 6000 € 12 v 73 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 7000 € 1 v 617 € 12 kpl Freedom Rahoitus Hae
Freedom Rahoitus 7000 € 6 v 131 € 72 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 7000 € 12 v 85 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 8000 € 1 v 705 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 8000 € 6 v 150 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 8000 € 12 v 97 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 9000 € 1 v 793 € 12 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 9000 € 6 v 169 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 9000 € 12 v 110 € 144 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 10000 € 1 v 877 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 10000 € 6 v 183 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 10000 € 12 v 117 € 144 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 15000 € 1 v 1312 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 15000 € 6 v 270 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 15000 € 12 v 171 € 144 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 20000 € 1 v 1740 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 20000 € 6 v 351 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 20000 € 12 v 216 € 144 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 25000 € 1 v 2157 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 25000 € 6 v 420 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 25000 € 12 v 250 € 144 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 30000 € 1 v 2582 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 30000 € 6 v 497 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 30000 € 12 v 293 € 144 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 35000 € 1 v 3004 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 35000 € 6 v 572 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 35000 € 15 v 286 € 180 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 40000 € 1 v 3424 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 40000 € 6 v 644 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 40000 € 15 v 316 € 180 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 45000 € 1 v 3852 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 45000 € 6 v 725 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 45000 € 15 v 356 € 180 kpl Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus Laina- summa Maksu- aika Erän koko Eriä kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 50000 € 1 v 4269 € 12 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 50000 € 6 v 794 € 72 kpl Freedom Rahoitus
Freedom Rahoitus 50000 € 15 v 382€ 180 kpl Freedom Rahoitus

Lisätietoja Freedom Rahoitus -lainoista: FreedomRahoitus.fi
Ota tilillesi pikavippiä 100, 200 tai 300 euroa heti: Pikavippi.fi.
Katso Lainamaailma.fi esittely: Lainamaailma.
Kiinnostaisiko 4000 euron lainojen hintavertailu: Lainaa 4000.
Vai haluaisitko ensi vilkaista lainojen hintavertailua, katso: Lainaa 15000.

Olisitko kiinnostunut myös näistä?:

Freedom rahoitusFreedom RahoitusFreedom Rahoitus
Zmarta                    Lendo            Bank Norwegian                                    

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Pikavippi Heti Tilille | Pikavippi Heti Tilille 24h: Kaikki Paikat!
Kulutusluottojen Yhdistäminen | 7 Etua: Miksi Kulutusluottojen Yhdistäminen Kannattaa!
Halpaa Lainaa | 9 Faktaa: Näin Saat Halpaa Lainaa Netistä Heti Tilille Ilman Vakuuksia!
Kulutusluotto Heti | Hae Kulutusluotto Heti Tilille Vaikka Keskiyöllä!!
Halpa Laina | Nyt Halpaa Lainaa Netistä Heti Tilille Ilman Vakuuksia!
Mistä Lainaa Velkojen Maksuun | 10 Vihjettä, Jotka Auttavat Ylivelkaantunutta!
Vertaa Kulutusluottoja | Hae Edullinen Laina Ilman Vakuuksia: Vertaa Kulutusluottoja!
Kilpailuta Laina | 5 Pointtia, Miksi Fiksu Antaa Ammattilaisen Kilpailuttaa 500-50 000€ Lainansa!
Lainaa Tekstiviestillä | 11 Lainaa: Pikavippi Tekstiviestillä Heti Arkisin, Öisin Tai Pyhinä!
Lainaa Edullisesti | 7 Lainaa Pienellä Korolla: Katso Laina Vertailu Ja Lainaa Edullisesti!
Nopea Pikavippi | Onko Totta?: Pikavippi Heti 24h, Pikavippi Heti 18v!
Lainaa Pienellä Korolla | 9 Vinkkiä, Miten Saat Lainaa Pienellä Korolla: Varma Laina!
Halvin Laina | 4 Niksiä Hakea Sivuston Halvinta Lainaa!

Summary
Reviewed Item
Freedom Rahoitus | Tiesitkö: Freedom Rahoitus Lainaa Jopa 50.000€ 1-15 vuodeksi? Sivuston Suuri Ja Edullinen Laina!
Author Rating
51star1star1star1star1star
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail