Etua.fi Yhdistää Pienlainat 50 000€ Asti! | Etua.fi

Etua.fiEtua.fi tiedot:
Ikäraja: 20 vuotta.
Lainasumma: 2 000 – 50 000 €.
Laina-aika 1-15 vuotta.
Lainalaskuri: nopea.
Kuukausierätaulukko: vieritä tämän sivun alaosaan!
Saat yhdellä hakemuksella jopa 16 lainatarjousta!
Yhdistä lainasi ja säästät jopa satasia kuussa!

Hae Etua.fi

Voisinko minäkin hakea lainaa Etua.fi:n kautta?

Kyllä vain! Etua.fi myöntää sinulle lainan, jos olet täyttänyt 20 vuotta ja asut Suomessa pysyvästi, sinulla on luottotiedot kunnossa ja vähintään 850€:n säännölliset bruttokuukausitulot, verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite.

Voit hakea palvelun kautta lainaa ilman vakuuksia ja takaajia 2000-50 000€ laina-ajalla 1-15 vuotta! Saat jo hakupäivänä lainatarjouksia sähköpostiisi, joista voit valita!

Kuinka nopea Etua on antamaan lainapäätöksen ja maksamaan rahat tililleni?

Tämä riippuu hakemastasi summasta ja valitsemastasi lainanmyöntäjästä. Etua.fi pankit ovat nopeita. Sinun ei tarvitse täyttää lainahakemuksia jokaisella lainasivustolla, vaan täyttämällä yhden yksinkertaisen lainahakemuksen Etua.fi ottaa sinulle lainatarjoukset jopa 16 kilpailukykyisimmältä pankilta ja rahoituslaitokselta.

Etua.fi yhteistyökumpppanit ovat hintakilpailukykyisiä. Näin takaat itsellesi edullisen lainan, joka on pankkitililläsi joko hakupäivänä tai 1-2 pankkipäivässä.

Miksi lainanvälittäjä, kuten Etua.fi, on edullisempi paikka hakea lainaa?
Yksinkertaisesti siksi, että Etua.fi on vapaa kilpailuttamaan lainahakemuksesi useilla, jopa 16 pankilla. Vain ammattilaisen kilpailuttama laina on edullisin. Pankit lähettävät lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi ja pääset siis itse valitsemaan lainanmyöntäjäsi.

Kuinka paljon lainaa voin saada?
Etua.fi:n yhteistyökumppanit myöntävät lainaa 2.000-50.000€. Mieti huolella kuinka suuren kuukausierän pystyt vaivatta hoitamaan. On järjetöntä ottaa lainaa niin paljon, että koko elämäsi tulee kärsimään. Lainan pitää olla ilo, ei taakka. Lainalaskuri auttaa suunnittelussa. Voit myös käyttää tämän sivun alaosan kuukausierätaulukkoa, jonka olemme sinua vatern laatineet.

Missä voin nähdä minulle sopivia kuukausieriä?
Etua.fi LainalaskuriTarjoamme sinulle kaksi toimivaa tapaa: Klikkaa viereistä kuvaa ja saat käyttöösi Etua.fi:n Lainalaskurin, jolla eräsi löytyy nopeasti!

Mistä voin hakea lainan Etua.fi:n kautta?
Sinun tulee aina hakea laina Etua.fi:n kautta yhtiön verkkosivuilla olevaa lainanhakulomaketta käyttäen! Saat lainapäätöksen nopeasti ja lainan tilillesi joko hakupäivänä tai 1-3 pankkipäivässä lainanmyöntäjästä ja lainasummasta riippuen.

Voinko kilpailuttaa nykyisen lainani!
Kyllä! Kilpailuta kulutusluotto! Voit aina ottaa Etua.fi:ltä lainatarjoukset, koska se on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään! Etua.fi ammattilaiset kilpailuttavat lainahakemuksesi jopa 16 pankilla, jotka lähettävät lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Voit verrata halvinta nykylainoihisi ja jos olet saanut paremman tarjouksen, hyväksyt sen ja maksat uudella lainallasi pois vanhan tai vanhat lainasi. Huomaa, että voit kilpiluttaa jo yhden lainan, osamaksusopimuksen, luottokorttivelan tai kalliimman kulutusluoton. Tämä on realistinen mahdollisuus säästää rahaa joka kuukausi.

Miten lainan kilpailuttaminen tapahtuu?
Anna Etua.fi:n hoitaa koko homma! Etua on tehnyt homman selkeäksi ja helpoksi. Menet Etua.fi sivulle ja annat tiedot itsestäsi ja nykyisestä lainastasi.

Tämän jälkeen Etua.fi:n ammattilaiset ottavat sinulle lainatarjouksia, joista sitten vain valitset halvimman. Koko prosessi on sinulle maksuton, koska Etua.fi saa palkkionsa lainanmyöntäjiltä!

Voinko tarvitessani saada lyhennysvapaita kuukausia?
Kyllä! Useimmat lainanmyöntäjät myöntävät lyhennysvapaita kuukausia. Ota lainanmyöntäjäsi asiakaspalveluun yhteyttä asian selvittämiseksi!

Mitä tarkoittaa yhteishakija tai rinnakkaishakija?
Kun haet lainaa yhdessä samassa taloudessa asuvan kanssa lainansaantimahdollisuutesi paranevat ja sinulla on mahdollisuus saada laina pienemmällä korolla.

Paljonko Etua.fi:n kautta saadun lainan kulut ovat?
Etua.fi:n välittämistä lainoista maksetaan tavallisesti kk-erää, joka koostuu korosta, lyhennyksestä ja tilinhoitomaksusta. Tarkka summa ilmenee lainasopimuksesta. Huomaa, että Etua.fi:n ilmoittamissa kuukausierissä on aina kaikki kulut mukana. Katso Lainalaskuria tai kuukausierätaulukkoa!

Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
Jos sinulla on useita osamaksusopimuksia, luottokorttivelkoja, pikavippejä ja muita pienlainoja, voit käyttää Etua.fi:n lainojen yhdistämispalvelua. Otat yhden edullisemman lainan Etua.fi:n kautta ja maksat sillä pois kaikki kalliit pienlainasi.

Jos haluat, voit pidentää myös maksuaikaa. Näin sinulle jää vain yksi, helpommin hoidettava laina, joka on lisäksi halvempi. Säästät siis rahaa ja hermojasi! Huomaa, että yhdistelylainatarjouksen hakeminen ja saamasi lainatarjoukset ovat ilmaisia eivätkä sido vielä mihinkään.

Onko Etua.fi:n nettiyhteys turvallinen?
Ehdottomasti. Etua.fi:n nettiyhteyksiä rakennettaessa on kiinnitetty erityistä huomiota tietoturvaan ja siihen että asiakkaiden luottamukselliset tiedot pysyvät salassa.

Kaikki täytettävät lomakkeet ovat SSL-suojattuja, minkä tunnistat nettiosoitteen alusta: https://. Lainahakemuksen tietoja ei käytetä muuhun kuin luottopäätöksen tekemiseen.

Yhteenveto. Katso, mitä etuja saat Etua.fi lainanhakijana:

  • lainaa 2.000-50.000€ ilman vakuuksia ja takaajia.
  • lainan hakeminen eivätkä saamasi lainatarjoukset maksa mitään, eivätkä sido vielä mihinkään.
  • Etua.fi kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 20 pankilla.
  • voit yhdistää lainasi yhdeksi ja säästää jopa satasia kuussa.
  • voit tarvitessasi hakea lyhennysvapaata.
  • käytä rinnakkaishakijaa (yhteishakija): tämä mahdollistaa paremmin lainan saannin ja pienemmän koron.
  • voit aina maksaa sovittua enemmän ilman lisämaksua.
  • voit milloin vaan maksaa vaikka koko lainan pois ilman lisämaksua.
  • voit peruuttaa lainan 14 vrk kuluessa.

Kuka omistaa Etua.fi:n?
Etua.fi on pankeista ja rahoituslaitoksista riippumaton, yksityishenkilöiden omistama finanssialan osakeyhtiö, joka alan pioneerina on toiminut jo vuodesta 2008. Etua.fi ei myönnä lainoja, vaan se kilpailuttaa lainanhakijan lainahakemuksen 16 pankilla ja rahoituslaitoksella, löytääkseen hakijalle hakuhetken edullisimman lainan.

Lainanmyöntäjät lähettävät lainatarjoukset suoraan hakijan sähköpostiin ja hakija voi valita minkä hän valitsee. Etua.fi:n toimintaa valvovat Kuluttaja-asiamies, Etelä-Suomen Aluehallintovirasto ja Finanssivalvonta.

Etua Asiakaspalvelun yhteystiedot.

Viestin jättö: Voit jättää viestin osiossa Asiakaspalvelu: Etua.fi Asiakaspalvelu
Sähköposti: asiakaspalvelu@etua.fi
Puhelin: 09 2316 3611, arkisin klo 10–15.
Netti: Etua.fi
Posti: Etua Oy, Sinebrychoffinkatu 11, 00120 Helsinki

Hae Etua.fi kautta lainaa

Olisitko kiinnostunut myös näistä?:

Etua.fiEtua.fiEtua.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Mistä Lainaa Velkojen Maksuun | 10 Vihjettä, Jotka Auttavat Ylivelkaantunutta!
Lainaa Tekstiviestillä | 11 Lainaa: Pikavippi Tekstiviestillä Heti Arkisin, Öisin Tai Pyhinä!
Nopea Pikavippi | Onko Totta?: Pikavippi Heti 24h, Pikavippi Heti 18v!
Eroon Pikavipeistä | 7 Pointtia: Miten Katkaista Pikavippikierre Ja Saada Raha-Asiat Kuntoon!
Pieni Laina Pitkällä Maksuajalla | Vippiä Jopa 8 Vuodeksi!
Lainaa Pienellä Korolla | Katso, Miten Saat halpaa Lainaa Pienellä Korolla!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Summary
Reviewed Item
Etua.fi Yhdistää Kaikki Lainat 50 000€ Asti - Yksi Hakemus | Kingrahoitus.fi
Author Rating
51star1star1star1star1star