Eroon Pikavipeistä | 7 Pointtia: Miten Katkaista Pikavippikierre Kunnialla!

Eroon pikavipeistäHaluatko sinä eroon pikavipeistä?

Tuntuuko, että sinulla on menossa paha pikavippikierre ja haluat eroon pikavipeistä?

Koska mielen voima on tässä projektissa se tärkein voima, oletko asenteellisesti valmis hankkiutumaan eroon pikavipeistä?

Haluatko saada raha-asiat kuntoon?

Pikavipit (luemme niihin tässä artikkelissa myös tililuotot ja muut kalliit pienlainat) ovat kivoja pikku lainoja, mutta niillä on kaksi pahaa ominaisuutta: niiden korot ovat päätähuimaavia ja niillä on erittäin lyhyet laina-ajat, jolloin kuukausierät nousevat kestämättömän korkeiksi.

Luottokortin korko: Miten Lasket Todellisen Vuosikoron Alle 10%?

Ja kolmas tuhoisa ominaisuus, joka on samalla niiden tärkein kuluttajaetu: ne voi hakea ja saada tilille minuuteissa palvelujen aukioloaikoina (tai kuten tililuotot vuorokaudet ympäriinsä).

Tämä antaa mahdollisuuden hetken mielijohteesta tehtyihin impulssiostoksiin.

Katso, miten yhdistät pikavipit yhdeksi, halvemmaksi lainaksi: Lainojen yhdistäminen.

Katso myös erikoisartikkelimme: mistä lainaa velkojen maksuun.

Pikavippien omainaisuudet merkitsevät yksinkertaisesti sitä, että lainaa saanut maksaa samasta rahasta mahdottoman paljon enemmän, kuin jos hän olisi käyttänyt vaikka lainanvälittäjien välittämien lainojen palveluita.

Ainoa ero näiden kahden lainaryhmän välillä on nopeus: pikavipin saa heti tilille, lainanvälittäjien välittämää edullisempaa lainaa joutuu odottamaan tunteja, ehkä jopa pari päivää. Mutta onko nopeus kuitenkaan järkevää siitä maksettuun hintaan nähden?

1. JOS ET HANKKIUDU EDOON PIKAVIPEISTÄ, VOIT MENETTÄÄ LUOTTOTIETOSI!

Pikavippikierre, johon suunnittelematon pikavippien ottaminen helposti johtaa, tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että alat maksamaan pikavippivelkoja ottamalla uusia pikavippejä.

Tämän pitäisi jo olla 100%:n syy hakeutua heti eroon pikavipeistä, koska tämä kehitys johtaa vääjäämättä luottotietojen menettämiseen ja luottohäiriömerkintään ja vain siksi, ettei henkilö ole hankkiutunut eroon pikavipeistä!

Mitä sitten, ajattelee moni!

Ensinnäkin perintään siirretyt pikavipit kasvattavat velkaasi valtavasti. Toiseksi, vielä pitkävaikutteisempi vaikutus tulee siitä, mitä luottotietojen menetys merkitsee.

Luottohäiriömerkintä merkitsee, ettet voi saada lainaa, luottokorttia etkä vuokra-asuntoa. Myös moni työnantaja tarkistaa työnhakijan luottotiedot. Luottotietojen menetys kertoo elämäänsä holtittomasti suhtautuvasta ihmisestä, onko hän siis luotettava työntekijäkään?

Myönnettyäsi ongelmat kysyt varmaan itseltäsi: Mistä lainaa velkojen maksuun.

2. MAKSA PIKAVIPIT POIS, KOSKA NIILLE EI LÖYDY PERUSTEITA.

Pikavipit ovat kivoja lainoja, jotka voi hakea omalla älypuhelimella, koska lainan saa heti tilille, mutta, mutta…! Mutta juuri tässä se ansa piileekin. Nopeasti haettu ja saatu pikavippi ja nopeasti kulutetut rahat. Tyypillinen hetken huvi, jota useinkin seuraa armoton suru ja katumus!

Pikavippi on impulssiostos, joka tehdään hetken mielijohteesta ilman suunnittelua takaisinmaksusta tai miettimistä mitä pikavippi maksaa. Onni onnettomuudessa on, että lainaa saanut pääsee eroon pikavipeistä päivässä parissa, eikä se maksa mitään ylimääräistä!

Eniten voimia vaativa prosessi ei ole ottaa uusi yhdistelylaina, jolla pikavipit voi maksaa pois. Suurin koettelemus on asennemuutoksen tekeminen ja päätöksessä pysyminen. Asennemuutosta voi vauhdittaa kysymällä itseltään: haluanko maksaa samasta velkamäärästä vähemmän vai enemmän? Vastauksen ei pitäisi olla vaikea. Se on kuin kysyisi itseltään: haluanko olla fiksu vai tyhmä?

3. MITEN VOIT LASKEA, ONKO SINUN KANNATTAVAA HANKKIUTUA EROON PIKAVIPEISTÄ?

Kun olet tehnyt päätöksen hankkiutua eroon pikavipeistä voit helposti laskemalla varmistaa, että päätöksesi on oikea.

Avainluku laskelmassa on ns. todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko on kuluttajansuojalain mukainen ja sen laskentakaava on sama oli sitten kyseessä pikavippi, luottokorttivelka, luottotili, vertaislaina, kulutusluotto tai osamaksusopimus.

Todellisen vuosikoron löydät lainasopimuksesta tai ao. lainan lähettämästä laskusta. Jos nykyisten velkojesi todellinen vuosikorko on yli 10% voit onnitella itseäsi ja sinun kannattaa nopeasti hankkiutua eroon pikavipeistä keinolla, jonka esittelemme myöhemmin tässä artikkelissa.

4. RIITTÄÄKÖ JO YKSI PIKAVIPPI, ETTÄ VOIT HANKKIUTUA EROON PIKAVIPEISTÄ?

Kyllä! Jo yhdenkin pikavipin, luottokorttivelan tai osamaksusopimuksen voi uudelleenjärjestellä!

Tämä kannattaa tehdä silloin, kun nykyvelan todellinen vuosikorko on korkeampi kuin yhdistelylainan.

Tämä eroon pikavipeistä – menetelmä on riskitön, koska uuden yhdistelylainan, jolla maksetaan pois kalliit pikavipit, hakeminen ja hyväksytyn luottopäätöksen saaminen on ilmaista, eikä sido lainanhakijaa vielä mihinkään.

Kun lainatarjoukset ovat tulleet sähköpostiisi, voit verrata edullisimman tarjouksen korkoa nykylainoihisi ja kun se on halvempi, allekirjoitat lainasopimuksen. Vasta allekirjoitettu lainasopimus on sitova (mutta senkin voi peruuttaa 14 vrk sisällä).

Nyt velallasi, tai veloillasi, on halvempi korko, mutta tarvitsetko vielä pienemmän kuukausierän? Jos näin on, valitse lainasi Lainalaskurilla sopivan kokoinen kuukausierä.

5. KUN OLET PÄÄTTÄNYT HANKKIUTUA EROON PIKAVIPEISTÄ, PITÄISIKÖ SINUN HANKKIA ITSELLESI LAINAKIELTO?

Monen nettilainan palveluihin kuuluu se, että lainanhakija voi ottaa itselleen lainakiellon. Hän voi siis kieltää lainanmyöntäjää lainaamasta rahaa itselleen.

Sen jälkeen kun olet päättänyt hankkiutua eroon pikavipeistä, sinun kannattaa ehdottomasti hakea itsellesi lainakielto lainanmyöntäjältä, joita useimmin käytit!

6. MIKSI YHDISTELYLAINA ON PARAS KEINO HANKKIUTUA EROON PIKAVIPEISTÄ?

Kahdesta syystä: ensinnäkin suosittelemaltamme pankilta tai suosittelemiemme lainanvälittäjien kautta haettu yhdistelylaina on edullisin nettilaina ja toiseksi: suosittelemamme lainanmyöntäjät myöntävät lainan pitkällä, jopa 20 vuoden maksuajalla! Vertaa lainoja ja löydät edullisimman ja omat tarpeesi täyttävän lainan!

7. MITKÄ LAINANVÄLITTÄJÄT JA YKSI PANKKI VÄLITTÄVÄT EDULLISIMMAT LAINAT, JOILLA VOIT PÄÄSTÄ EROON PIKAVIPEISTÄ?

Lainavertailusivustomme vertaa edullisimpien ja suosituimpien nettilainojen hintoja ammattimaisesti.

Suomen markkinoille juuri saapunut lentoyhtiön pankki, Komplett Bank on monella lainasummalla edullinen yhdistelylainan lainanmyöntäjä.

Alla avaintiedot näistä lainanmyöntäjistä:


eroon pikavipeistäKattokorko.fi
Lainasumma: 10.000-60 000€.
Laina-aika: 1-18 vuotta.
Ikäraja: 25 vuotta.

 

eroon pikavipeistäLendo Laina
Lainasumma: 500-60 000€.
Laina-aika: 1-15 vuotta.
Ikäraja: 20 vuotta.

 

Eroon pikavipeistäEtua.fi
Lainasumma: 500-60 000€.
Laina-aika: 1-15 vuotta.
Ikäraja: 18 vuotta.

 

eroon pikavipeistäZmarta.fi
Lainasumma: 500-60.000€.
Laina-aika: 1-15 vuotta.
Ikäraja: 20 vuotta.

 

eroon pikavipeistäKomplett Bank.fi
Lainasumma: 1.000-50.000€.
Laina-aika: ikuinen.
Ikäraja: 23 vuotta.

 

eroon pikavipeistäRahalaitos.fi
Lainasumma: 500-70.000€.
Laina-aika: 1-15 vuotta.
Ikäraja: 20 vuotta.

 

eroon pikavipeistäBigBank Laina
Lainasumma: 1.000-50.000€.
Laina-aika: 6kk-10 vuotta.
Ikäraja: 22 vuotta.

 

eroon pikavipeistäVertaaEnsin
Lainasumma: 500-50.000€.
Laina-aika: 6kk-15 vuotta.
Ikäraja: 18 vuotta.

 

eroon pikavipeistäSortter
Lainasumma: 1.000-60.000€.
Laina-aika: 1-15 vuotta.
Ikäraja: 20 vuotta.

 

Vain tyhmä maksaa samasta velkamäärästä tuplahintaa!

Uskon, että haluat olla tässäkin asiassa fiksu ja hankkiutua eroon pikavipeistä nyt heti! Täytät vain 1-3 lainahakemusta samoilla tiedoilla, vertaat saamiasi tarjouksia ja hyväksyt lainasopimuksen. Panostasi vaaditaan parin minuutin ajan, mutta saat helpotusta koko loppuelämääsi!

Olisitko kiinnostunut saamaan nykyisen lainasummasi halvemmalla, katso lisää: Edullinen yhdistelylaina.


Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Summary
Eroon Pikavipeistä | 7 Pointtia: Miten Katkaista Pikavippikierre Kunnialla!
Article Name
Eroon Pikavipeistä | 7 Pointtia: Miten Katkaista Pikavippikierre Kunnialla!
Description
Haluatko sinä eroon pikavipeistä? Tuntuuko, että sinulla on menossa paha pikavippikierre? Haluatko saada raha-asiat kuntoon? Lue lisää...!
Author
Publisher Name
KingRahoitus.fi